Mørdrupvej 99B, DK 3060 Espergærde
+ 45 29 82 63 96

REMIND Roll-On

The Power is in the Pause

RUL DINE SPÆNDINGER VÆK

REMIND roll-on er REMIND Retreats signatur olie.

Den er udviklet til at lindre små skavanker i hverdagen, som fx. optræk til hovedpine, uro i benene, ømhed og spænding omkring muskler mv.

Hvorfor bruge REMIND roll-on?

  • Virker effektivt
  • Skånsom mod kroppen
  • Dufter dejligt
  • Nem at have med i tasken
  • Drøj i brug

Indhold

REMIND roll-on indeholder udelukkende økologiske æteriske olier samt økologisk vegetabilsk olie.

Den er derfor 100% fri for kemikalier og dit naturlige alternativ, når du har brug for hurtig lindring af små skavanker i din dagligdag.

Pris

Prisen for 1 stk. REMIND roll-on 10 ml. er kr. 169.

Bestil din REMIND roll-on ved at sende sms til mobil 29 82 63 96.

Du kan afhente din REMIND roll-on efter aftale, eller den vil blive sendt til dig.

Det siger kunderne

Camilla siger:

“Jeg har altid REMIND roll-on med mig i tasken, jeg kan nemlig ikke leve uden den! Familen og jeg har i rigtig mange år brugt den flittigt til dagligdags skavanker som f.eks ømme muskler/skuldre, små irritationer, blå mærker, antræk til spændingshovedpine mv.

En sjov lille anekdote er også, at da min datter skulle til fødselsdag hos hendes veninde Maria og spurgte hende, hvad hun ønskede sig i fødselsdagsgave, var Marias svar ganske enkelt at hun ønskede sig en REMIND roll-on, og vi taler her om en ung kvinde, der jo ellers kunne have haft så mange andre ønsker højere på listen.”

Historien bag REMIND roll-on

REMIND roll-on olien blev først udviklet i 2006 på en varm sommerdag, hvor Michala Storm befandt sig oppe under VELUX vinduerne i sit atelier, i gang med at støvsuge.

Med varmen mærkede hun pludseligt, at hendes hovede føltes tungt, og at en lettere, men meget uvelkommen hovedpine var på vej.

Som indædt fan af aromaterapi/æteriske olier, tænkte Michala at i stedet for at tage en Panodil, kunne hun da starte med sin egen medicin. Som tænkt, som gjort – hun udvalgte flux nogle egnede olier, rørte dem sammen og smurte dem ivrigt på pande og tindinger. 

Voila! REMIND roll-on var født.

Dengang dog under navnet 2letGO roll-on, men i takt med tid og udvikling er navnet nu REMIND roll.on.